18 Eylül 2016 Pazar

BİR TÜRKÜ TUTTURMUŞLAR

Bir türkü tutturmuşlar gidiyo.. Neymiş suçlu olmayanlar da açığa alınıyor, suçsuzlar içeri tıkılıyor...

Arkadaşlar 15 Temmuz'u unutmadığımızı söyleyin lütfen. Bu nedir yaa? Başımıza getirilmek istenen olayların herkes farkındadır umarım farkında olmak istemeyenlere lafım yok zira.Toplum olarak çok çabuk unutur olduk her ne hikmetse.

O karanlık gecenin birkaç gün sonrası, başladılar türkü çığırmaya.Masumlar hapse atılıyor, suçlu suçsuz ayırt edilmeden işten atılıyor garibanlar falan. Öyle ki; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ı bile etkiledi bu söylenenler ve o da:"At izi it izine karıştı. "dedi.

Karşımızda binlerce mensubu olan bir terör örgütü var. Ve bu örgütün adı:Fetö. Yıllardır devletin her kademesine milim milim sızan bu örgüt şu durumdan çok memnun.

Bu gerçekler ve çok daha fazlası ortadayken birilerinin Feto operasyonunu bir şekilde durdurmaya çalıştığını düşünüyorum. Resmen pasifize edilmeye çalışılıyor süreç.

Bir kere hepimiz şunu kabul edelim, böyle günlerde hatalar yapılır.

İkinci kalkışma olması ihtimaliyle hızlı yapılan temizlik soruşturmalarında hatalar yapılır.

Bunlar olabilecek şeyler bu süreç içerisinde. Ama bunlar olduysa bile herkes anında darağacına gönderilmiyor. Bi sakin!!!

Kaç yüz yıllık devlet kültürümüz var.Muz Cumhuriyeti değiliz dimi? Suçüstü yapılan darbeciler bile hemen kurşuna dizilmesi, ya da bir faili meçhule kurban gitmedi.

Diyeceğim o ki mutlaka suçsuzlar, masumlar var. Gün gelip ortaya çıkacak zaten ,sapla saman ayrılacak birbirinden.

Tabi ki, masum olabilecekler için hukuk mücadelesi verilmeli, devletin tüm kurumları titizlik göstermelidir.

Vehasılıkelam tutturulan bu türkü çok tehlikelidir. Amaç gündem değiştirmek,örgütün tasfiyesini bilerek veya bilmeyerek engellemektir.

Farkında mısınız bilmem ama artık 15 Temmuz, Fetö konuşulmuyor,sadece operasyonların yanlışlığı konuşulur oldu.

Fetö soruşturmasının kararlılıkla sürdürülmesinde öndeki TAKOZlardan biri de biz olmayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder