7 Eylül 2016 Çarşamba

ŞEFKAT TOKATI!!!

Bi şefkat tokatıdır gidiyor son günlerde.Fetö soruşturmasında gözaltına alınanlar ifadelerinde:"17-25 Aralık sürecinden sonra kopmaları önleyebilmek için 'şefkat tokatı' adlı inanç mekanizmasını oluşturdu" demişler.Artık hangi inanca hizmet eden bir mekanizmaysa bilemedim!

Bu ifadelerden anladığım Fetö ile irtibatını kesmeye çalışanlar,kendileri ya da yakınlarının Allah  tarafından cezalandırılacağına inandırılıyorlar.Zaten inanmaya,kandırılmaya hazır ve nazır olan bu tipler de doğal olarak pek muhterem  hocaefendilerinin! şefkat tokatını yememek için örgütle bağlarını koparmıyorlar.

Sadece bu söylemlerle kalınmıyor tabiki;Fetö kendinden kopanları Allah'a havale edip yoluna devam etmiyor ki,güya şefkat tokatı dediği şeyi kendi indiriyor.Başlarına gelecek kötü olayları bizzat senaryosunu yazıp yönetiyordu.Burda söz konusu şefkat tokatı değil zira şefkat tokatı ilahi bir ikaz anlamında kısa tabiriyle.Düpedüz Fetö tokatı illa bi isim konulacaksa.

Sözüm ona yoldan sapanlar bahsi geçen tokadı yiyince "Vayy benim hocam doğruymuş,bak onlardan ayrıldım başıma neler geldi."diyerek neye uğradıklarını şaşırıyorlar.

Verdikleri korku Allah korkusu falan da değil.

Zaten hakiki inancı olan birinin bu söylenenlerle ne işi olur.En basiti bir öğrenci evi değil mi?En masumanesi!Ama oralarda bile dönen dolaplar ağzımızı açık bırakacak cinsten.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder