27 Ağustos 2016 Cumartesi

DOSTA GÜVEN DÜŞMANA KORKU

Anlamadığım yada anlayamadığım mevzu çok aslında.Adamlar Işid'in canlı bombaları kendilerini patlatıp ülkemizde katliam yapınca vay nerede bu devlet diye bi taraflarını yırtıyorlar.Devlet birşey yapmaya kalkıp adım attığında da Işid canlı bombalarını patlatırsa napacaz diyorlar.

Yahu arkadaş sen değil misin devlet nerede diyen?İşte devlet burada.Senin korkun ne şimdi onu söyle.Bir söylediğiniz diğerini tutmuyor.

Tutturmuşlar bi asıl hedef Işid değilmiş.Varsayalım ki öyle,ee ne olacak?Sen sana ait olmayan toprakları,oldu bittiye getirip senin gibi göstereceksin biz de he diyecez öyle mi?Yok öyle.Dünya seyirci kalabilir ama iş bizim sınırımızda.Tehlikenin farkında değil misin?

Neyse anlamak istemeyene napsan boş zaten.

Geçtiğimiz 1,5 aylık süreç çok sancılıydı,halada öyle gerçi ama.Fırat Kalkanı operasyonuyla anlatılmak istenen çok şey var.Tabii yine gözünü,kulağını kapatanların hoşuna gitmese de bu operasyonla TSK birkaç bin Fetö müridinden olmadığını kanıtladı.Dosta güven düşmana korku saldı.

Dünya medyası,operasyonun hızından ve sadece ÖSO(Özgür Suriye Ordusu)'dan bir kayıp verilmiş olmasından bahsetti.Hani "Türkiye Işid'i destekliyor diyen içimizdeki hainler var ya;onlar herşeyden rahatsız oldukları gibi bundan da rahatsız.Ne olsun istiyorlarsa artık...

Operasyonun Fetö'nün temizliği aşamasında oluşu da iyi denk geldi.Zira darbe gecesi Özel Kuvvetler Merkezi'ni basan ve kahraman Ömer Halis Demir tarafından öldürülen Semih Terzi'nin bu operasyona dahil olduğunu düşünmek bile korkunç olurdu.

Operasyondan rahatsız olan çok.Bunlardan biri de çok komik bir adam!Pyd lideri Salih Müslim den bahsediyoum.Adam Türkçe,İngilizce ve Arapça attığı tweetlerle:"Türkiye,Suriye bataklığında çok şey kaybedecektir.Daeş gibi yenilecektir." dedi.

Bu söylediklerinin üstüne bişeyler söylüyorum ama buraya yazmayı.Sizler de muhtemelen benzer şeyler söylediniz okuyunca...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder