9 Eylül 2016 Cuma

FETULLAH GÜLEN'E KOYULAN TEŞHİS

15 Temmuz'dan beri aklımdaki sorulardan biri de Fetullah Gülen'in ruh hali...

Eli kanlı bir katil olduğu halde bunu ömrünün büyük bölümünde nasıl gizlemiş?

Nasıl ve neye inandırmış o kadar insanı?

Devlet adamları,akademisyenler,ilahiyatçılar,yazarlar ve daha niceleri...

Cıa ile irtibatı artık malum ama bu yeterli değil,bu adamda da var bir oyunlar ki gizledi yıllardır kendini.

Geçen sene 20 Ağustos'taki konuşmasını dinlemeyen kalmadı sanırım.Hani şu Haçlılarla ilgili olan.

Güya Haçlı'nın ülkemizi işgal etmesi tehlikeli değilmiş,çünkü onlar bizim kadınımıza ilişmezler diyor pek muhterem hocaefendi!!!

Sırf kendi paçayı kurtarmak için iğrenç şekilde savunup kendini garantiye almak istiyor.Amiyane tabirle Hristiyan dünyasına yaltaklanıyor.

Böyle de alçak böyle de onursuz.

Bir hatırlatmayla devam edelim.Haçlı Seferlerinin tamamında,Balkan savaşlarnda,Batılı sömürgecilerin işgallerinde Müslüman kadınlara tecavüzler olmuş.

Yine yakın tarihimize bakacak olursak,Afganistan'da,Irak'ta,Bosna Hersek'te ABD ve İngiliz askerlerinin tecavüzlerini hem İngiliz hem de Amerikan medyası günlerce haber yaptı.

Bu tatsız hatırlatmadan sonra gelelim Fetullah Gülen'e uzmanlar ne teşhis koymuşlar:

Fetullah Gülen kendini Mehdi veya Mesih zanneden paranoyak bir ruh hastası.Megalomanyak(büyüklük) hezeyanı içerisinde.Gözünü kırpmadan insanların üzerlerine bomba yağdıran bağlıları ise paylaşılmış paranoidler.Yani bu cani ruhlu hastanın hezeyanlarını paylaşan kişiler onlar.

Fetullah Gülen kendisinin Mehdi olmadığını bilen ancak Mehdiymiş gibi davranan bir yalancı.İnsanlara rol yaparak,onları kandıran psikopat ve narsist bir hain.Yalancılıkta zirve yapmış,davranış ve sözlerinde ikiyüzlülük,samimiyetsizlik gösteren ,kibir ve enaniyette zirvelerde olan patolojik bir kişilik o.

Temelinde antisosyal kişilik var,üzerine paranoya binmiş.Hipnotizma gücü olan,insanları etkileme becerisindeki ağır bir psikopat.

Tarihte bu tiplerin örnekleriyle dolu.Hitler,Stalin gibi narsist(kendine hayran olan,kendini herkesin üzerinde gören)adamların bir benzeri bizdeki cani de.

Teşhis bu...Yorum hepimizin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder