13 Ağustos 2016 Cumartesi

14 AĞUSTOS ÇIRPINIŞLARI

Fuat Avni denen takma adlı sosyal medya kullanıcı Türkiye'yi epeyce meşgul etti.Hala da devam ediyor meşgul etmeye.Fuat Avni olabileceği düşünülen kişilerden biri de Başbakanlık'ta çalışan Mustafa Koçyiğit.Ve bu şahsın gözaltına alınmasının ardından,onun ismiyle abisine ait olduğu iddia edilen bir hesap açıldı.Bu hesaptan atılan son tweet ise "14.08.2016'da görüşmek dileğiyle,hoşçakalın."

Atılan bu tweetten sonra kafalar bir şekilde karıştı.Ve yine bu adam kardeşinin suçsuz olduğunu,onun serbest bırakılması halinde bildiği her şeyi anlatacağını söyledi.Bunun üzerinden biraz zaman geçtikten sonra Fetullah Gülen'in:"Ne kadar ağır gelirse gelsin dişini sık ve sabret.Beklentilerin karşısında kuluçkada yumurtaların 20 gün çevrildiği gibi gibi sabret."cümleleri dikkat çekti.Üstü kapalı bir tehdit olarak algılanıp,acaba 14 Ağustos'u mu işaret ediyor dedirtti.

Yine 3 Ağustos'ta,Fetö ile ilişiği tespit edilen ve kapatılan Mevlana Üniversitesi'nin twitter hesabından attığı tweetler de akla 14 Ağustos'ta acaba ne olacak sorusunu getirdi.Atılan tweetler şöyle: 14 Ağustos'ta görüşmek üzere...

40 yıldır bin bir zahmetle, ilmek ilmek örülen hizmet hareketinin; bir kendini bilmez tarafından yıkılacağını mı sanıyorsunuz?Bekleyin...

İslam bugün öyle mücahitler istiyor ki;hem dünyasını hem ahiretini yakacak.Bizi mehdimizin gölgesinde buluşturacak.Elbet zafer bizimdir.

Atılan tweetler,söylenen sözler böyle.Hala hizmet hareketi demeleri,Feto'larını mehdi ilan etmeleri falan pek  komik.Bizleri 14 Ağustos' a kilitleyip başka şeylerin mi peşindeler? Çok zavallıca çırpınışlar diye düşünüyorken, bir anda acaba bu deprem komplosu gerçek olur mu diye de düşünmeden edemiyorum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder