21 Ağustos 2016 Pazar

MİSLİYLE KARŞILIK DERKEN?

Darbe girişimiyle ilgili soruşturmada Diyarbakır'daki 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile Kurmay Başkanı ve Garnizon komutanı Tümgeneral Avni Angun,7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgenerel Emin Ayık,İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili ve Destek Yarbaşkanı Tuğgeneral Zeki Karataş'ın başrollerde olduğu belirlendi.Ve bu asker üniformasına bürünmüş bukalemunlar tutuklu.Yardımcı oyuncularını tek tek sayamıcam zira bitip tükenmek bilmiyor hainler.Hoş bunların isimlerini yazarken bile midem bulana bulana yazdım ya neyse...

Bu hainlerin tamamı bölgede terörle mücadeleden sorumlu.Bu asker müsvetteleri yıllarca bizi kandırdı tahmin edersiniz.Pkk ile sözde mücadelenin olduğu gün gibi ortada.Dağı taşı bombalayarak bizleri oyaladılar.Cuntacı komutanların pkk ve daeş'li teröristlerin geçişine izin verdiği Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı tarafından doğrulandı.O dönemlerde Suriye'den ülkemize pek çok havan atışı yapıldı malumunuz ve bunların hiçbirine karşılık verilmediği halde Genelkurmay'ın 'misliyle karşılık verildi' açıklamasını duymadığımız gün yoktu.Düşündükçe kahroluyorum yaa..

Yine askeri ve güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiler,ne Doğu'da ne de Güneydoğu'da Pkk'ya hiç bir şekilde darbe vurulmadığı yönünde.Sürekli bizleri yanıltıyorlardı görünen o ki.Cizre,Yüksekova,Nusaybin ve Sur'daki çukurların,2. orduya bağlı tankların önünde kazıldığı da,bu kaynakların verdiği bilgiler arasında.İnanması güç ama durum bundan ibaretmiş.Her operasyon haberinde misliyle karşılık verildi cümlesinden usanmamış mıydınız sizlerde?Baksanıza adamlar bırakın misliyle karşılık vermeyi,karşılıklı mutabakat içinde işlerini götürüyorlarmış.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Pınarbaşı şunları söyledi:"O dönemde bir günde 12 tane havan yedik.Sınırda göstericiler vardı,çevik kuvvet vardı ancak komutanlık hiçbir şekilde bu saldırılara cevap vermedi.'Karşı tarafa neden cevap vermiyorsunuz?' diye sorduğumuzda bize 'orası Suriye toprağı' dediler.Ancak akşam haberlerine baktığımızda ise 'misliyle karşılık verildi' diye Genelkurmay açıklaması yayınlanıyordu.Külliyen yalan...Kamuoyunu yanıltıyorlardı.Hiçbir karşılık vermiyorlardı.Bu şekilde terör kullanıldı."

Daha da söze gerek yok...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder