9 Ağustos 2016 Salı

ALÇAKCA OYNANAN OYUN

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden tam 7 yıl geçmiş.Geriye baktığımda kocaman bir muamma oysa ki.Yaşananlar epeyce garip ve esrarengiz.Sadece bana göre de değil kimse anlayamadı bu helikopter kazasını!!!

Yazıcıoğlu'nun helikopteri düşüyor.48 saat sonra helikoptere ulaşıldığının bilgisi geliyor.Bu ayrıntıya dikkat:helikopter düştükten 160 dakika sonra Hava Kuvvetleri'ne bağlı iki helikopter olay yerine iniş yapıyor.Ve bu helikopterlerden inen iki askerin karakutuyu alıp oradan ayrıldıkları görülüyor.Bu bir efsane değil zira o görüntüler dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gönderilmiş.Halihazırda DDK olayı araştırıyo imiş.

Bu iki asker mahkemede susma hakkını kullandı bir güzel.Artık feto'ya nasıl bi güvendilerse konuşma gereği bile duymuyorlar.Konuşmadıkları için de çetenin hakimleri salıveriyor tutuksuz yargılanmak üzere.

Ve devamında daha da ilginci 15 temmuz kalkışmasında Cumhurbaşkanı'nı öldürmek üzere giden Marmaris'teki ekibin arasında da bu iki asker mevcut.Yarbay Davut Uçum ve Astsubay Aydın Özsıcağın...

Bu sadece benim okuyarak haberdar olduğum yaşanan bir durum.Eminim daha birsürü bağlantı çıkacaktır.Ve bu muamma da son bulacaktır.Aynı temennim Turgut Özal,Eşref Bitlis,Uğur Mumcu ve daha nice şüpheli ölümlere...

Ey sonsuzluğun sahibi,sana ulaşmak istiyorum.
Durun kapanmayın pencerelerim.
Güneşimi kapatmayın.
Beton çok soğuk,üşüyorum.


                                                           MUHSİN YAZICIOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder